По будням с 9:00 до 18:00

Консерви


У складі: кілька – 60%, соус – 40%. Вода, сушена цибуля, цукор, томатна паста 10,9%, сіль, борошно, ..
43 грн
Немає відгуків
Морська кілька обсмажується свіжою у томатному соусі з додаванням ароматних спецій. Чорноморська кіл..
29 грн
Немає відгуків
До складу входить якісна та свіжа кілька. Це рибна консерва, смаком якої насолодиться вся родина.&nb..
34 грн
Немає відгуків
Сардина "Ventspils" у ріпаковій олії з пряними спеціями дуже апетитна та ароматна. Вона добре впишет..
61 грн
Немає відгуків
Сардина атлантична в олії подарує чудову насолоду смачною рибою.Склад: сардина, олія соняшникова, сі..
47 грн
Немає відгуків
Сніданок туриста в томатному соусі - це рибна консерва, до складу якої входить кілька. Кілька попере..
30 грн
Немає відгуків
Показано з 1 по 1 із 1 (всіх 1 сторінок)
Питання-Відповідь

Напевно всі люблять поласувати рибними консервами. Цей продукт використовують для приготування різноманітних страв та запасаються ним про всяк випадок. Такий продукт зручно споживати, його можна взяти з собою в подорож, перекусити у будь-який час. Тому аби споживати якісні продукти, слід знати декілька правил перш ніж обирати консерви. Давайте з деякими з них ознайомимося.

Поради при виборі консерви

Консерви мають серйозні переваги, серед яких – довготривале зберігання та доступна ціна. Але щоб дійсно споживати безпечну для здоров’я продукцію, треба знати декілька нюансів при виборі консерви.

  • Оглядаємо стан банки. Вона має бути ціла, без пошкоджень та не вздута. Відсутність дефектів свідчить про те, що в процесі виробництва було дотримано всіх санітарних та технічних норм.
  • Наявність всіх необхідних маркувань, такі як – термін придатності, правила зберігання, інформація про виробника, склад продукту, найменування стандартів якості виготовлення (ДСТУ, ГОСТ).
  • Ціна відповідає товарному сегменту. Не купуйте консерви, які коштують дешевше своїх  аналогів.
  • Під час струшування рідина всередині банки не булькає.

Купуючи продукти даної категорій, ретельно оглядайте консерви, щоб не розчаруватися в покупці, та головне – не отруїтися. Замовляйте товари лише в перевірених магазинах.

Як зберігати консерви?

Термін зберігання рибної консервації в закритому вигляді – 24 місяці. Зберігаємо консерви с сухих приміщеннях, в яких встановлюють певну температуру залежно від виду:

  • для натуральних – до +10 °C;
  • для консерв в олії – до +20 °C;
  • для риби в томатному соусі – до +5 °C.

Як правило після відкриття банки продукт потрібно спожити протягом 24 годин. Риба, яка повністю покрита олією, має термін зберігання до 48 годин.

Після відкриття рибної консерви рекомендуємо:

  • перекласти рибу в скляну або керамічну посудину, щоб не дозволити банці окислитися разом з продуктом;
  • щільно закрити та зберігати в холодильнику;

Після закінчення зазначеного часу зберігання консерви не підлягають подальшому вжитку . При недотриманні цих правил підвищується ймовірність харчового отруєння. Консерви, як і інші продукти мають властивість псуватися. Дотримуйтеся всіх належних умов зберігання та уважно читайте етикетки. Споживання неякісної рибної продукції може сприяти підвищенню артеріального тиску, хвороб нирок, нервової системи, шлунково-кишкового тракту.

Пропонуємо купити консерви в нашому інтернет-магазині. Лише якісна сертифікована продукція від надійних виробників. Доступні ціни, широкий асортимент, доставка в Україні.