По будням с 9:00 до 18:00

Насіння салату


Рукола Сільветта - це дивовижна рослина для салатів, яка завоювала популярність серед городників зав..
19 грн
Немає відгуків
Руккола Сицилія - унікальний та ранній сорт пряно-смачної салатної рослини, що представляє собою іде..
21 грн
Немає відгуків
Рукола Триція представляє собою видатний сорт руколи, розроблений компанією Enza Zaden в Нідерландах..
20 грн
Немає відгуків
Салат Accent від голландської компанії Enza Zaden є ультрараннім салатом типу Корн, спеціально розро..
15 грн
Немає відгуків
Салат Батавія Афіціон (Aficion) від виробника Rijk Zvaan (Нідерланди) є видатним сортом салату ..
15 грн
Салат Естроза є раннім сортом напівкочанного салату, належить до типу Лолло Біонда і був розроблений..
836 грн
Немає відгуків
Салат "Конкорд" - це привабливий напівкущовий сорт, розроблений компанією Rijk Zwaan в Нідерландах і..
13 грн
Салат Лолло Биондо Локарно від компанії Rijk Zvaan - це половиноголовчастий вид салату, призначений ..
55 грн
Салат Платінас - це середньостиглий сорт кочанного салату типу Айсберг, розроблений голландською сел..
44 грн
Насіння салату головчатого. Виробник ТМ "Агроном" (Україна). Високоврожайний, хороший на смак.Головч..
5 грн
Немає відгуків
Насіння салату Королева Літа . Виробник ТМ "Агроном" (Україна). Ранній, урожайний і смачний.Королева..
6 грн
Немає відгуків
Насіння салату Кресс Салат . Виробник ТМ "Агроном" (Україна). Вегетаційний період від посіву до збор..
5 грн
Немає відгуків
Насіння салату Лолло Біонда . Виробник ТМ "Агроном" (Україна). Вегетаційний період від посіву д..
7 грн
Немає відгуків
Насіння салату Лолло Россо . Виробник ТМ "Агроном" (Україна). Вегетаційний період від посіву до збор..
6 грн
Немає відгуків
Насіння салату Одеський кучерявець . Виробник ТМ "Агроном" (Україна). Вегетаційний період від сходів..
9 грн
Немає відгуків
Показано з 1 по 15 із 183 (всіх 13 сторінок)

Сам салат в їжу вживається рідко, але іншим стравам він здатний надати особливого смаку. Але цінують його не так за смакові якості, як за багатий склад, до якого входять вітаміни та мікроелементи. Вирощування цієї культури не пов'язане з будь-якими труднощами. Вона комфортно почувається і у відкритому ґрунті, і в теплиці, і навіть у горщиках на балконі. Головне – купити якісне насіння. А ось замовити оригінальний матеріал за доступною ціною ви можете в інтернет-магазині Bubochka.ua.

Корисні властивості салату

Різновидів салату досить багато. Розрізняються вони за кольором, смаком, складом та ін. Салат використовують у кулінарії не тільки для приготування апетитних страв, але і в декоративних цілях. Продукт низькокалорійний, в 100 г листя міститься всього 16 ккал. До складу салату входять такі речовини:
  • вітаміни групи В;
  • харчові волокна;
  • фолієва кислота;
  • алкалоїди та каротиноїди;
  • кальцій та магній;
  • бета-каротин;
  • вітаміни С, РР, Н, К;
  • цинк, фосфор, селен;
  • вуглеводи та ін.
Завдяки вмісту цих речовин у результаті регулярного вживання салату в їжу покращується травлення, нормалізується артеріальний тиск, відновлюється водно-сольовий баланс організму.
У нашому інтернет-магазині можна замовити насіння таких популярних сортів салату: Брайтон, Кавернет, Картагенас, Галатея, Вікторінус, Даймонт, Лолло, Форестер та ін. Також у каталозі представлена рукола. Наприклад, холодностійка Сицилія виростає до 60 см, відрізняється дивовижним гірчично-горіховим смаком. А Сільветта рано дозріває, використовується як доповнення до салатів, м'ясних та рибних страв.

Посадка та вирощування

Оптимальний час для висіву насіння салату - жовтень-листопад або квітень-травень. Пізні сорти можна висівати до середини червня. Спочатку висівати матеріал можна у контейнери. Після появи 2-х листків проводять пікірування, 4-х – висаджування на постійне місце. Салат потребує вологи та повітря. Важливо не переборщити із зволоженням, щоб не спровокувати розвитку грибкових захворювань.
Збір урожаю салату можна починати при досягненні листям висоти 8 см. Процедура нескладна: вийняти рослину з коренем, прибрати залишки землі, видалити пошкоджене листя. Зібраний салат мити не потрібно, щоб не загнив. З тієї ж причини не варто збирати врожай одразу після поливу. Найшвидше дозріває салат в теплиці, що обігрівається, пізніше - в парниках.

Питання-Відповідь