Салат айсберг складається з листя зі щільною структурою, завдяки чому зберігає свіжість протягом тривалого періоду. Культура зручна в збиранні та транспортуванні, має щільний качан і хрумкі листочки. Смак – виражений, ніжний, солодкуватий. Вегетаційний період є досить тривалим у порівнянні з іншими видами салату. Збирати врожай можна через 50-95 днів після висіву насіння.
Салат відноситься до вологолюбних культур. Поливати його потрібно рясно, але нечасто. Айсберг реагує як на дефіцит вологи, так і на перезволоження. При вирощуванні цього виду салату враховуйте такі нюанси:
Занадто щільна посадка може призвести до загнивання листя, ураження посадок хворобами та шкідниками. Культура здатна витримувати холод, однак значне зниження температури може негативно позначитися на якості врожаю. Салат потребує достатньої кількості сонячного світла, тому для його посадки вибирайте відкриті ділянки, але захищені від вітру.
Якість та кількість урожаю салату айсберг залежить від характеристик посівного матеріалу, який ви використовуєте. Купуйте сертифіковане насіння, щоб отримати хороші сходи. Сортів салату айсберг багато, кожен із них має свої особливості.
Пропонуємо купити насіння салату айсберг за вигідною ціною з доставкою по всій Україні. Ми співпрацюємо з перевіреними постачальниками, тому у якості продукції впевнені. Телефонуйте нам за вказаним номером, відповімо на всі ваші запитання.