По будням с 9:00 до 18:00

Томат Де Борао Царський ТМ "Агроном"

Модель: 5322
Бонусні бали: 4
4 грн
Є в наявності
Доступні варіанти
Насіння томату "Де-Барао Царський" від ТМ "Агроном" - це середньостиглий сорт, який відрізняється комахозапильністю та стійкістю до фітофторозу та інших захворювань. Плоди мають форму сливки з носиком, вони соковиті з легкою кислинкою, м'ясисті і щільні. Їх відзначає добре збереження, а тонка шкірка...
Характеристики
Вид упаковки
Міні упаковка
Колір шкірки
Червоний
...

Насіння томату "Де-Барао Царський" від ТМ "Агроном" - це середньостиглий сорт, який відрізняється комахозапильністю та стійкістю до фітофторозу та інших захворювань. Плоди мають форму сливки з носиком, вони соковиті з легкою кислинкою, м'ясисті і щільні. Їх відзначає добре збереження, а тонка шкірка лопається при консервуванні. Рослина має тривалий період плодоношення і стійка до заморозків.

Норма висадки для цього сорту складає 3-5 рослин на 1 м² при ширині міжрядь 70 см, і глибині загортання насіння 1,5-2 см. Висів насіння рекомендується проводити в кілька етапів - від 2 до 4, а розсаду висаджувати на грядки на 4-5 тиждень. Збір плодів рекомендується проводити в липні-серпні (7-8 місяці), призначаючи їх до вживання після зривання у зеленому вигляді.

Характеристики
Вид упаковки Міні упаковка
Колір шкірки Червоний
Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Немає відгуків про цей товар.

Найсмачніші сорти помідорів в Україні.