По будням с 9:00 до 18:00

Перець солодкий Барбі F1

Виробник: Syngenta (Голландія)
Модель: 5328
Бонусні бали: 39
39 грн
Є в наявності
Доступні варіанти
Насіння перцю солодкого Барбі F1 від компанії Syngenta - це високоякісний ранньостиглий гібрид, який радує своїми плодами всього через 62-65 днів після висадки розсади в грунт. Плоди мають витягнуто-кубовидну форму, середню масу 170-190 грам (за оптимальних умов досягають 200-220 грам), і розміри 10...
Характеристики
Плід
Товстостінний
Упаковка
Міні упаковка
Форма плоду
Кубовидно-овальна
Колір плоду
Червоний
...

Насіння перцю солодкого Барбі F1 від компанії Syngenta - це високоякісний ранньостиглий гібрид, який радує своїми плодами всього через 62-65 днів після висадки розсади в грунт. Плоди мають витягнуто-кубовидну форму, середню масу 170-190 грам (за оптимальних умов досягають 200-220 грам), і розміри 10-12 х 8-10 см. В технічній спелості плоди набувають кольору від слонової кістки до золотисто-жовтого, а в біологічній стадії - насичений яскраво-червоний відтінок. Цей гібрид відрізняється стійкістю до вірусів, таких як ТМV (тютюнова мозаїка), CMV (огіркова мозаїка) і РММV (плямистість перцю), що робить його надійним вибором для вирощування в різних умовах. Рослина компактна, з одночасним дозріванням плодів, що забезпечує можливість ефективного контролю за навантаженням на рослину протягом вегетаційного періоду.

Особливістю Барбі F1 є його придатність для продажу як в технічній, так і в біологічній спелості. Плоди не тільки добре зберігають товарний вигляд, але і відмінно транспортуються на великі відстані. Важливо звернути увагу на підтримку оптимального вмісту магнію та мікроелементів у період цвітіння, а також кальцію у період формування плодів.

Характеристики
Плід Товстостінний
Упаковка Міні упаковка
Форма плоду Кубовидно-овальна
Колір плоду Червоний
Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Немає відгуків про цей товар.