Спаржева квасоля – цукровий різновид із бобами без пергаментного шару. Стручки вживають повністю в їжу, застосовують для приготування гарнірів, салатів, супів. На відміну багатьох інших культур спаржа не вбирає шкідливі речовини з довкілля. Вона корисна для організму, адже містить велику кількість поживних елементів. Квасолю подають як окрему страву до м'яса, морепродуктів, риби. Варяться молоді стручки досить швидко - за 5-6 хвилин.
Смакові характеристики та врожайність спаржевої квасолі залежать від її сорту. При виборі посівного матеріалу зважайте на вимогливість культури до умов вирощування, стійкість до захворювань. Також звертайте увагу на тривалість періоду вегетації, колір та довжину стручків та ін.
Спаржева квасоля комфортно почувається на відкритих сонячних ділянках. Ґрунт повинен бути родючим. Вологи культура теж потребує. У посушливий період поливайте посадки щодня. Для підживлення використовуйте гній, пташиний послід, комплексні мінеральні добрива.
У нас можна замовити насіння квасолі з доставкою по Україні. У каталозі представлені високоврожайні сорти раннього, середнього та пізнього дозрівання. При покупці враховуйте форму культури (кущова або кучерява), смакові властивості (напівцукрова, цукрова, лущильна). Наш менеджер готовий надати консультацію з будь-якого питання. Телефонуйте або заповнюйте форму онлайн.