По будням с 9:00 до 18:00

Садовий шланг із крапельним зрошенням AQUA-DROP 1/2" – 20 метрів

Виробник: BRADAS
Модель: 5397
Бонусні бали: 738
738 грн
Є в наявності
Доступні варіанти
Шланг AQUA-DROP забезпечує ефективний краплинний полив для малих ділянок, що висаджені рядами. Це ідеальне рішення для рослин, які не терплять зволоження листя. Використання цього шланга дозволяє економити до 70% води порівняно з традиційними методами поливу.Гнучкий і міцний шланг виготовлений з 100...
Характеристики
Довжина
20 м
Колір
чорний
...

Шланг AQUA-DROP забезпечує ефективний краплинний полив для малих ділянок, що висаджені рядами. Це ідеальне рішення для рослин, які не терплять зволоження листя. Використання цього шланга дозволяє економити до 70% води порівняно з традиційними методами поливу.

Гнучкий і міцний шланг виготовлений з 100% гуми, обробленої для забезпечення рівномірної проникності води по всій його довжині. Шланг оснащений незнімним адаптером під конектор для швидкого з'єднання з поливальним шлангом. Може бути укладений в прикореневій зоні або закопаний на глибину до 20 см.

Прокладка 3/4" / 2мм ORANGE ECO-UO 501 використовується як редуктор зниження тиску води для шлангів Aqua-Drop, забезпечуючи оптимальну продуктивність: 0,76-1,26 літрів на хвилину на метр при тиску 0,7 bar.

Характеристики
Довжина 20 м
Колір чорний
Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Немає відгуків про цей товар.

Інвентар для саду Bradas